Scripts fail due to file named PSAppDeployToolkit in folder C:\Users\Public\

//Scripts fail due to file named PSAppDeployToolkit in folder C:\Users\Public\
Scripts fail due to file named PSAppDeployToolkit in folder C:\Users\Public\ 2015-05-06T13:05:26+00:00

The Toolkit Forums General Scripts fail due to file named PSAppDeployToolkit in folder C:\Users\Public\

  • Author
    Posts
  • axelssonn
    Participant
    Post count: 9
    #215 |

    Scripts fail due to file named PSAppDeployToolkit in folder C:\Users\Public\

    Somehow a file named PSAppDeployToolkit was created instead of a folder in C:\Users\Public\, believe this has something todo with -BlockExecution. Version I used when this occurred was 3.6.2, with the function get-runningprocess from 3.6.3.

    To solve this I made the following addition to the deploy-application.ps1 file
    If ($deploymentType -ine ‘Uninstall’) {
    ##*===============================================
    ##* PRE-INSTALLATION
    ##*===============================================
    [string]$installPhase = ‘Pre-Installation’

    <My code starts here
    If (!(Test-Path -Path “C:\Users\Public\PSAppDeployToolkit” -PathType Container))
    {
    Remove-Item “C:\Users\Public\PSAppDeployToolkit”
    }
    ends here>

    Error message is below!

    [Pre-Installation] :: Error Record:
    ————-

    Message : Could not find a part of the path ‘C:\Users\Public\PSAppDeploy
    Toolkit\AppDeployToolkit_BlockAppExecutionMessage.vbs’.
    InnerException :

    FullyQualifiedErrorId : FileOpenFailure,Microsoft.PowerShell.Commands.OutFileCo
    mmand
    ScriptStackTrace : at Block-AppExecution<Process>, C:\WINDOWS\ccmcache\9n\
    AppDeployToolkit\AppDeployToolkitMain.ps1: line 4421
    at Show-InstallationWelcome<Process>, C:\WINDOWS\ccmcac
    he\9n\AppDeployToolkit\AppDeployToolkitMain.ps1: line 5
    195
    at <ScriptBlock>, C:\WINDOWS\ccmcache\9n\Deploy-Applica
    tion.ps1: line 110
    at <ScriptBlock>, <No file>: line 1
    at <ScriptBlock>, <No file>: line 1

    PositionMessage : At C:\WINDOWS\ccmcache\9n\AppDeployToolkit\AppDeployToolkitMa
    in.ps1:4421 char:26
    + $debuggerBlockScript | Out-File -FilePath “$dirAppD
    eployTemp\AppDeployToolkit_ …
    + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  • Muhammad Mashwani
    Keymaster
    Post count: 118

    This issue was fixed in the 3.6.3 release. Upgrade to the full release for the fix. The file is a remnant from a really old version of the toolkit.

  • axelssonn
    Participant
    Post count: 9

    OK, good!

    Can you please tell me which version is causing this! We have several packages with older version, I guess I need to update these to be sure that these errors doesn’t come back on other clients.

    And how do I go about doing that? What parts of the toolkit is needed to replace?

    Thx in advance!

You must be logged in to reply to this topic.