Alessandro

//Alessandro
Alessandro

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • Alessandro
    Participant
    Post count: 7

    Hi i do try it….but the same error…
    the fs854nas is an alias of fs011nas…

    ## <Perform Installation tasks here>
    $visio = ‘C:\Program Files\Microsoft Office 15\root\office15\VISIO.EXE’
    $Project = ‘C:\Program Files\Microsoft Office 15\root\office15\WINPROJ.EXE’
    $x64 = Get-RegistryKey -Key ‘HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\15.0\Word’
    $O3652013 = ‘\\fs011nas\0a31ops-software_center\MSOffice\O365\Office2013’
    $Pro3652016 = ‘\\fs011nas\0a31ops-software_center\MSOffice\O365\Project2016’
    $Vis3652016 = ‘\\fs011nas\0a31ops-software_center\MSOffice\O365\Visio2016’
    $O365 = ‘\\fs011nas\0a31ops-software_center\MSOffice\O365\Office2016’
    If ($x64 -eq $null)
    {
    ## Disinstalla Tutto e Installa O365 2016 x86 e Visio e Project
    If((test-path $visio) -and (test-path $Project))
    {
    execute-process -path “$O3652013\setup.exe” -parameter “/configure $dirfiles\Office2013\UninstallAll.xml”
    execute-process -path “$Pro3652016\setup.exe” -parameter “/configure $Pro3652016\Install.xml”
    execute-process -path “$Vis3652016\setup.exe” -parameter “/configure $Vis3652016\Install.xml”
    execute-process -path “$O365\updfrom2013.bat”

  • Alessandro
    Participant
    Post count: 7

    Unfortunatly nothing changed

  • Alessandro
    Participant
    Post count: 7

    Hi,
    i’m running with sccm i have full access to setup.exe.
    The path is ok
    The strange thing is the url not found has a great space into it…..

  • Alessandro
    Participant
    Post count: 7
    in reply to: esecute-msi error #1732

    I added the ‘/QN’ parameter and now it works

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)